ABOUT FIRST STEPS WITH SP

 

If you're exploring a poly education, or wondering what EAE is about,
this is the opportunity for you to find out more about SP and its array of courses!

All parents, students and educators are welcome!

 

RSVP HERE!

 

KEY HIGHLIGHTS

EVENT SCHEDULE

Click to find out what's happening!

School of Architecture & the Built Environment (ABE)

School Visits
1 June | 10AM-5PM (Tour frequency every 30 minutes)
Course Counselling at the following venues at ABE (Updated)
1 June | 10AM-5PM

Diploma in Architecture, Diploma in Interior Design and Diploma in Landscape Architecture at W5A
Diploma in Civil Engineering at W515
Diploma in Facilities Management at W514
Diploma in Integrated Events & Project Management at W512
School Talk at LT12C
1 June | 10.30AM-11AM (30 mins) | 1.30PM-2PM (30 mins)

School of Business (SB)

Course Counselling at the following venues at SB (Updated)
1 June | 10AM-5PM

Diploma in Business Administration at T18B618
Diploma in Banking & Finance at T18B617
Diploma in Human Resource Management with Psychology at T18B616
Diploma in Accountancy at T18B602
Common Business Programme at T18B522
Taster Workshops (Updated)
1 June | 10.30AM-11AM (30 mins) | 1.45PM-2.15PM (30 mins)

Diploma in Accountancy at T18B524
Diploma in Human Resource Management with Psychology at T18B525
Taster Workshops (Updated)
1 June | 11.45AM-12.15PM (30 mins) | 2.45PM-3.15PM (30 mins)

Diploma in Business Administration at T18B524
Diploma in Banking & Finance at T18B525
BETA Experience at T18B523
1 June | 11AM-11.45AM (45 mins) | 1PM-1.45PM (45 mins) | 4PM-4.45PM (45 mins)
School Talk at LT12A
1 June | 12.30PM-1PM (30 mins) | 3.30PM-4.00PM (30 mins)

School of Electrical & Electronic Engineering (EEE)

School Visits
1 June | 10AM-5PM (Tour frequency every 30 minutes)
All EEE Diplomas: Course Counselling at SP Convention Centre, Theatre
1 June | 10AM-5PM
School Talk at LT12B
1 June | 11.30AM-12PM (30 mins) | 2.30PM-3PM (30 mins)

School of Mechanical & Aeronautical Engineering (MAE)

School Visits
1 June | 10AM-5PM (Tour frequency every 30 minutes)
All MAE Diplomas: Course Counselling at SP Convention Centre, Theatre
1 June | 10AM-5PM
School Talk at LT12B
1 June | 10.30AM-11AM (30 mins) | 1.30PM-2PM (30 mins)

School of Chemical & Life Sciences (CLS)

School Visits
1 June | 10AM-5PM (Tour frequency every 20 minutes)
All CLS Diplomas: Course Counselling at Alternative Health & Human Anatomy Lab (T11A Level 2)
1 June | 10AM-5PM
School Talk at LT12A
1 June | 10.30AM-11AM (30 mins) | 1.30PM-2PM (30 mins)

Media, Arts & Design School (MAD)

School Visits
1 June | 10AM-5PM (Tour frequency every 30 minutes)
All MAD Courses: Course Counselling at MAD Innovation Studios (T1913)
1 June | 10AM-5PM
EAE Portfolio Workshop at T19336
1 June | 1PM-2PM | 3.30PM-4.30PM
School Talk at LT12A
1 June | 11.30AM-12PM (30 mins) | 2.30PM-3PM (30 mins)

School of Computing (SOC)

School Visits
1 June | 10AM-5PM (Tour frequency every 20 minutes)
All SOC Diplomas: Course Counselling at T2135, T2136
1 June | 10AM-5PM
School Talk at LT12B
1 June | 12.30PM-1PM (30 mins) | 3.30PM-4PM (30 mins)

Singapore Maritime Academy (SMA)

School Visits
1 June | 10AM-5PM (Tour frequency every 30 minutes)
All SMA Diplomas: Course Counselling at Concourse A (T1A)
1 June | 10AM-5PM
School Talk at LT12C
1 June | 11.30AM-12PM (30 mins) | 2.30PM-3PM (30 mins)

 

 

Globe visual

Attend our talks on 31 May & 1 June

SP offers 34 diplomas and common programmes. Come down to learn about the various courses from our students and lecturers and take your First Steps with SP!

View Schedule

EARLY ADMISSIONS EXERCISE (EAE)

To find out more about information about Early Admissions Exercise (EAE) at SP

Visit our EAE page!

SP Sustainability Matters
logo